RUS
Выбрать раздел
Винница

Протруйник Класік Тріо (Вінцит Форте) тара 5л

Протруйник Класік Тріо (Вінцит Форте) тара 5л
Протруйник Класік Тріо (Вінцит Форте) тара 5л - фото 1
Добавлено: 3 января 2021, 01:40 ID: 10399500
18 $/литр
на Флагма с 3 сентября 2020
Джуринська Юлія Вікторівна
менеджер

Описание

Протруйник Класік Тріо 3х комп (Вінцит Форте) на зернові.

Ціна 18 дол/л.

Безпосередньо від виробника! Без посередників! Доставка в будь яку точку України за 1-2дня! Оплата після отримання на Новій Пошті або по перерахунку з ПДВ!
Вся продукція має сертифікат якості!
Остерігайтеся підробок!

Високоефективний фунгіцидний протруйник для обробки насіння зернових культур проти комплексу захворювань на основі трьох діючих речовин.
Діюча речовина: 37,5 г/л флутріафолу + 25 г/л тіабендазолу + 15 г/л імазалілу.
Препаративна форма: rонцентрат суспензіїт.
Упаковка: 5 літрів

Характеристика та переваги:

Наявність трьох взаємодоповнюючих діючих речовин в препаративній формі з різними механізмами дії забезпечує комплексний і надійний захист від внутрішньої і поверхневої насіннєвої інфекції, ґрунтових патогенів, захворювань, що передаються аерогенним шляхом в початковій фазі вегетації.
Сприяє зниженню ризику появи резистентних форм патогенів та дає синергічний ефект проти найбільш важко контрольованих хвороб, таких як: фузаріозні і гельмінтоспоріозні кореневі гнилі, снігова пліснява, септоріоз та інші плямистості.
Має профілактичну дію, завдяки високій швидкості проникнення і швидкому переміщенню в зростаючі тканини.
Надає стимулюючу дію на ріст кореневої системи культури, що створює більш сприятливі умови для вегетації ярих та перезимівлі озимих зернових. Завдяки цьому поліпшується перезимівля озимих культур і підвищується врожайність.
При застосуванні в рекомендованих нормах витрати має високу селективність по відношенню до оброблюваних культур і не дає негативної дії на схожість насіння.
Препарат не токсичний для бджіл, малотоксичний для риб, корисних ентомофагів, ґрунтових організмів, птахів та теплокровних.

Призначення та механізм дії:

Класік Тріо, К. С. – це системний препарат захисної та лікувальної дії. Дія флутріафолу та тіабендазолу забезпечує подвійний захист від хвороб сходів та молодих паростків. Імазаліл вступає в біохімічні реакції в рослині, а саме порушує синтез стерину, що зменшує транспірацію, покращуючи стійкість рослини до посухи. На початкових стадіях розвитку уповільнює синтез гіберелінів і діє як регулятор росту, тобто гальмує процес видовження міжвузлів у зернових культур. Цей механізм дії не допускає через мірного розвитку надземної частини рослини і в той же час сприяє інтенсивному розвитку кореневої системи. Відмінною особливістю препарату є його здатність швидко проникати через оболонку насіння і пересуватися по тканинах. Завдяки високій мобільності, препарат швидко переміщується до місця локалізації інфекції, викорінюючи захворювання і забезпечуючи тривалий захист посівів. Класік Тріо, К. С. забезпечує ефективний захист культур від комплексу патогенів, що передаються через насіння і ґрунт, а також хвороб листя на початку вегетації , в зв’язку з чим немає необхідності додавання інших фунгіцидів для збільшення ефективності або розширення спектру дії. Препарат добре сумісний в сумішах з мікродобривами та регуляторами росту. Перед застосуванням в суміші з іншими ЗЗР рекомендується перевірити на сумісність.

Рекомендації по застосуванню:
Норма витрати препарату – 1,0 – 1,25л/ 1 тонну насіння на 8 -10 літрів води.
Перед протруюванням необхідно ретельно відкалібрувати й очистити насіннєвий матеріал від пилу й домішок, що забезпечують високу якість протруювання.
Протруювання насіння проводять завчасно ( за 1 – 2 тижня) або безпосередньо перед висівом.
В процесі протруювання протруювачами ПС – 10, ПСМ – 5, «Мобітокс» необхідно контролювати кількість насіннєвого матеріалу, який проходить через машину і кількість робочого розчину, що поступає в камеру для протруювання.

Термін придатності – 3 роки.
Зберігати при температурі від -5 С до +30 С

Наиболее свежая информация находится у владельца объявления.

Похожие объявления

Системний інсектицидний протруйник насіння ріпаку і кукурудзи Номінал Ультра
Цена
16.50 грн/л
Тара: банка 1л, каністра 5л. ціна: 17$/л (при замовленні 1л), 16,5$/л (при замовленні каністри 5л). Призачення - Системний інсектицидний протруйник насіння ріпаку і кукурудзи проти комплексу ґрунтових шкідників та шкідників сходів. Діюча речовина: Тіаметоксам, 350 г/л Хімічний клас:...
+7 объявлений
15 мар
Протруйник Авіценна Протравитель Авиценна
Цена
26 $/л  
опт 25 грн/л
Засоби Захисту Рослин Альфахім Груп , АХТ, Саміт Агро Юкрейн телефонуйте будемо раді вас чути! Протруйник Авіценна тебуконазол, 50 г / л + прохлораз, 250 г / л + крезоксим-метил, 50 г / л Фасовка: пластикова каністра 5 л Призначення: Протравитель Авіценна від українського виробника...
+47 объявлений
13 апр 2023
Протруйник Авіценна тара 5л, Alfa Smart Agro
Цена
33 $/л
Сучасний трьохкомпонентний протруйник широкого спектру дії з вираженим фізіологічним ефектом. Ціна 33 дол/л Безпосередньо від виробника! Без посередників! Доставка в будь яку точку України за 1-2дня! Оплата після отримання на Новій Пошті або по перерахунку з ПДВ! Вся продукція має сертифікат...
+2 объявления
3 сен 2020
Показать еще
Работает на Флагма с 3 сентября 2020
Джуринська Юлія Вікторівна
менеджер
Популярные производители в категории: Протравители семян
Свяжитесь с компанией
Джуринська Юлія Вікторівна
Менеджер
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
Агрохім-Захист, ООО Джуринська Юлія Вікторівна, Менеджер
Протруйник Класік Тріо (Вінцит Форте) тара 5л
18 $/литр ID: 10399500
Выбрать раздел
×
Сайт Flagmа хочет показывать вам уведомления.